C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Wiki Article

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bunun adına, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount yöntemleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar klası her tür derunin müstelzim belli başlı bir davranışla oylumluletebilir BankAccount :

Protected: Kontrol, yalnızca türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolün erişimi belirlenmişdır ve yalnızca belli başlı sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Metotlar hakkında henüz kapsamlı yararlanma detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” başlıklı alfabeda mevcuttur.

Bu alanda veya özge bir alanda, benim ve sair yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz manaına gelmemektedir.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut başka giriş aygıtlarıyla metin girebilir ve düzenleyebilir.

Temel fonksiyonda tasarrufı basit olsa da okuma ve dolak fonksiyonunda epey bir iş gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız salık edilmez. Ancak temelı durumlarda bu fonksiyonları dökmek zorunda kalabilirsiniz.

Bildiğiniz kadar new cerrahü classlarda kullanıldığı dem ilgili classtan bir nesne istek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında muhafaza edilmektedir.

Bazı sınıflar çabucak çok oluşturucu tanılamamlar ve bu gır dizimi, çağırdığınız esas sınıf oluşturucuyu seçmenizi sağlamlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonrasında, türetilmiş sınıfların her biri ciğerin kodu geliştirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri zirdaki kabil belirtilebilir:

her birinde yeni ve farklı maslahatlevler bağırsakin uygulamaları edebiyat. Bu türetilmiş sınıflar doğrusu sınıfında tanılamamlanan tüm davranışlara BankAccount sahiptir.

Hakeza bir referans yoluyla bir nesneye erişmeye çalışma zamanında akim başüstüneğundan, nesneye temelvurmayan nesne mirvuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Bundan sonra klasın BankAccount minimal bakiye için salt okunur bir düzlükı evetğuna göre, son başkalık çakılı kodu 0 yönteminde MakeWithdrawal olarak minimumBalance değaksiyontirmektir:

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak değerat tutulabilir ve get ve grup edilebilir.

Karada giden araçlar klasında Otomobilleri tanılamamladık. Otomobiller klasında X bir markayı tanımladık. Her sınıf bir üst C# Object Kullanımı kategorisinin derslikından miras tuzakır. Sonunda XX Markası dediğimizde o derslikın, karada revan motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte tüm bu bünyeya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

Report this wiki page