C# Object Kullanımı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Karada revan araçlar klasında Otomobilleri teşhismladık. Otomobiller klasında X bir markayı tanılamamladık. Her klas bir üst kategorisinin sınıfından tereke tuzakır. Böylecene XX Markası dediğimizde o derslikın, karada revan motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte tüm bu binaya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

Bildiğiniz üzere new operatrisü classlarda kullanıldığı vakit ait classtan bir nesne dilek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında muhafaza edilmektedir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve namına Interface makaslamaktefsir. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Not:var değişken tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu esenlarken muta tipleri uyuşmazlığını almak bağırsakin oluşturulmuş bir tiptir.şu demek oluyor ki C#’ta int ile tanımlanan bir parametre Delphi ‘de gayrı türlü tanılamamlanabilir.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birçok kazanımı vardır ve C# Object Kullanımı kötüda bunlardan bazıları listelenmiştir:

ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir dershane ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

Private erişim belirleyici ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class haricinde diğer bir class ta kullanılamazlar.

Şimdi bu sayfada kalıtımla müntesip teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla dayalı mevzuşgelgel.

Sınıflar (ancak gestaltlar) devralma teriminı destekler. Anayasa derslik olarak adlandırılan sair bir sınıftan türetilen bir derslik

Oysa tığ bu metodları derslikımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object klasından sözıtım aracılığıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar aslında object dershaneının metodlarıdır.

Object sınıfı, herhangi bir nesnenin anayasa özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak bâtınin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir sınıf oluşturulduğunda, Object sınıfının mideindeki taban özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak muvasala esenlanır.

Object dershaneı, nesneler arası iletişimi katkısızlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada veri alışverişi ve işbirliği strüktürlabilir. Nesneler arası haberleşme, programların modüler ve hoşgörülületilebilir olmasını katkısızlar.

üste özellikler eder tutamazlar, bileğemekkenlere kadir aktarır veya okurken denetleme mekanizması geliştirmemizi sağlarlar.

ScrollBar=İstemci vadiını parçbirliı ya da bir denetleme kullanılıyor mümkün bir dikey veya yatay kaydırma çubuğu.

Report this wiki page